Onzeportefeuille

Park op den Berg

Kloosterstraat 3 – Heist-op-den-Berg

Park op den Berg is in alle opzichten uniek. Dit nieuwbouwproject ligt op de Heistse Berg, een heuvel die uitkijkt over Heist-op-den-Berg. De integratie in het bosrijke landschap, de transparante en vloeiende bouwstijl en het gebruik van duurzame materialen, geven dit woonproject op de site van het voormalige Heilig-Hartcollege een bijzonder karakter.

Mosa

Maastrichtersesteenweg 127 - Hasselt

Nieuwbouwproject Mosa, gelegen in Hasselt, telt 18 duurzame appartementen met een ondergrondse garage en fietsenberging. Bovendien werd het voorzien van zonnepanelen.

Residentie Hoppe

Gelaagstraat 163 - Temse

Residentie Hoppe ontleent zijn naam aan de brouwerij die vroeger op deze locatie gevestigd was. Ruime nieuwbouwappartementen afgewerkt met duurzame materialen en zuidgeoriënteerde terrassen. Goede geografische ligging.

Residentie Verde

Poorthoevestraat 1 - Heusden-Zolder

Landelijk en modern wonen in hartje Limburg: maak kennis met Residentie Verde.  Op wandelafstand van het centrum.

Residentie Madeleine

Merchtemsesteenweg 26 – Meise

Wonen tussen Brussel en Antwerpen, maar toch genieten van rust en een gezellige dorpsomgeving? Vlakbij de dorpskern van Wolvertem ligt Residentie Madeleine, een uniek woonproject met moderne en duurzame wooneenheden.

Botanic

Veurtstraat 46 – Breendonk

Het uitnodigende en gloednieuwe woonproject combineert een prachtige natuurlijke omgeving met hoogstaande architectuur en appartementen in het centrum van Breendonk.

Investeren inGreenmile Sustainable Housing Fund

Greenmile Sustainable Housing biedt aan professionele en/of institutionele beleggers een interessante investering in nieuwbouw residentieel vastgoed, waarbij de investeerder ontzorgd wordt van alle aspecten inzake technisch, financieel en juridisch beheer.