Ons team

Het beheer van het fonds is in handen van een management team dat instaat voor het dagelijks bestuur aangevuld met onafhankelijke en ondersteunende externe partners. Het management team bestaat uit drie leden.

Management team

Frank Bruynseels

CEO

Frank Bruynseels heeft een financiële opleiding met meer dan 30 jaar ervaring in de banksector. Hij was onder meer lid van het directiecomité bij ABN Amro in Monaco, gedelegeerd bestuurder van Bank Nagelmackers in België en voorzitter in Luxemburg en CEO van Commerzbank International in België. Aldus heeft hij een ruime kennis en expertise in private banking en vermogensbeheer. Frank staat in voor het dagelijks bestuur van het fonds.

Luc Neefs

Voorzitter

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door Luc Neefs, jurist van opleiding en reeds 25 jaar lid van de directie van het aannemingsbedrijf DCA, actief in residentiële projectontwikkeling, bouw en wegenbouw. Door deze relatie met DCA beschikt het fonds over de nodige technische en commerciële expertise inzake vastgoed.

Kil Ja Verhoeven

Bestuurder

Kil Ja Verhoeven, juriste van opleiding, kan steunen op meer dan 15 jaar ervaring in diverse advocatenkantoren gespecialiseerd in vastgoedrecht. Door deze expertise draagt zij in belangrijke mate bij tot de ontwikkeling van de vastgoed – en investeringsportefeuille van Greenmile Sustainable Housing Fund.

Financiële partners

Financieel beheer

WIN Admin

Boekhouding, financieel beheer en rapportering

Rentmeester vastgoedportefeuille

Watson bv

Erkend BIV makelaar
Rentmeester van de vastgoedportefeuille

Christophe Ivens

Bram de Troyer

Het management team wordt ondersteund door gespecialiseerde externe partners:

  • PWC als commissaris-revisor vertegenwoordigd door de heer Damien Walgrave,
  • Stadim als onafhankelijk vastgoeddeskundige verantwoordelijk voor de periodieke waardering van de vastgoedportefeuille,
  • WIN Admin als financieel beheerder, verantwoordelijk voor boekhouding, financieel beheer en rapportering,
  • Watson bv als BIV erkend makelaar, verantwoordelijk voor het rentmeesterschap van de vastgoedportefeuille,
  • Lydian advocaten als extern juridisch advieskantoor.