Onzepartners

License to Construct BV investeert in vastgoed in België, Nederland & Luxemburg. Wij hebben jarenlange ervaring in de aankoop, verhuur & (her)ontwikkeling van residentieel, industrieel vastgoed en kantoorgebouwen. Daarnaast investeren wij ook met regelmaat in a-typisch vastgoed, met name tankstations, hotels en garages indien deze verhuurd zijn. Sinds 2021 hebben wij ons investeringsstrategie ook uitgebreid met investeringsfondsen, waarbij Greenmile Sustainable Housing onze eerste investering is in dit segment. In tegenstelling tot sommige andere spelers in de markt, behouden wij onze investeringen in de portefeuille gedurende lange termijn.

Stadim is een vooruitstrevend en onafhankelijk vastgoedadviesbureau actief in de Benelux-regio. Zij analyseren, waarderen en adviseren over alle types vastgoed. Stadim werkt onafhankelijk en is erkend door alle Belgische banken. Stadim is lid van een Europese alliantie van toonaangevende, onafhankelijke waarderingsbureaus (European Valuers’ Alliance). Hun waarderingen worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de 2021 RICS Valuation –Global Standards en de richtlijnen van de 2021 International Valuation Standards (IVS). Zij zijn erkend door Vlabel en ze voldoen aan de International Financial Reporting Standard (IFRS). Ze zijn erkend landmeter met LAN-nummer 141608.

Watson bv

Als build-to-rent specialist en ervaren verhuurder van grote vastgoedportefeuilles werkt Watson bv uitsluitend samen met professionele partijen zoals institutionele investeringsfondsen, ontwikkelaars, aannemers en vennootschappen. Er wordt input gegeven die gebaseerd is op hun eigen verhuurervaring, maar denken ook mee na over milieuvriendelijke woonoplossingen bij de ontwerpfase van toekomstige woonprojecten. Daarnaast loopt de volledige huuradministratie volledig digitaal wat zorgt voor een vlotte overdracht en hoge graad van verhuur.