Onzepartners

License to Construct BV investeert in vastgoed in België, Nederland & Luxemburg. Wij hebben jarenlange ervaring in de aankoop, verhuur & (her)ontwikkeling van residentieel, industrieel vastgoed en kantoorgebouwen. Daarnaast investeren wij ook met regelmaat in a-typisch vastgoed, met name tankstations, hotels en garages indien deze verhuurd zijn. Sinds 2021 hebben wij ons investeringsstrategie ook uitgebreid met investeringsfondsen, waarbij Greenmile Sustainable Housing onze eerste investering is in dit segment. In tegenstelling tot sommige andere spelers in de markt, behouden wij onze investeringen in de portefeuille gedurende lange termijn.

Stadim is een vooruitstrevend en onafhankelijk vastgoedadviesbureau actief in de Benelux-regio. Zij analyseren, waarderen en adviseren over alle types vastgoed. Stadim werkt onafhankelijk en is erkend door alle Belgische banken. Stadim is lid van een Europese alliantie van toonaangevende, onafhankelijke waarderingsbureaus (European Valuers’ Alliance). Hun waarderingen worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de 2021 RICS Valuation –Global Standards en de richtlijnen van de 2021 International Valuation Standards (IVS). Zij zijn erkend door Vlabel en ze voldoen aan de International Financial Reporting Standard (IFRS). Ze zijn erkend landmeter met LAN-nummer 141608.

Lydian is een full-service Belgisch advocatenkantoor met een Angelsaksische aanpak. Het departement Real Estate, Environment & Regulatory telt een 25-tal advocaten met jarenlange praktijkervaring in toonaangevende dossiers. Het team wordt geleid door vennoot Wouter Neven. Dankzij zijn omvangrijke expertise en uitgebreide ervaring, wordt Wouter door zowel Chambers als Legal 500 vermeld als vooraanstaand deskundige in zijn vakgebied. Hij is sinds 2018 opgenomen in de Hall of Fame van de Legal 500.

Watson bv

Als build-to-rent specialist en ervaren verhuurder van grote vastgoedportefeuilles werkt Watson bv uitsluitend samen met professionele partijen zoals institutionele investeringsfondsen, ontwikkelaars, aannemers en vennootschappen. Er wordt input gegeven die gebaseerd is op hun eigen verhuurervaring, maar denken ook mee na over milieuvriendelijke woonoplossingen bij de ontwerpfase van toekomstige woonprojecten. Daarnaast loopt de volledige huuradministratie volledig digitaal wat zorgt voor een vlotte overdracht en hoge graad van verhuur.

WIN Admin is de expert in de administratie van Gespecialiseerde Vastgoedbeleggingsfondsen (GVBF’s) en andere niet-openbare Alternatieve Instellingen voor Collectieve Beleggingen (AICB’s) zoals Privaks. Het administratieve beheer van een GVBF is complex. WIN Admin kent het klappen van de zweep en voert de administratie van meerdere GVBF's. Wij waarborgen het succesvol opzetten van uw eigen GVBF en kunnen u ook bijstaan in het beheren van uw eigen GVBF door het aanleveren van diepgaande investeringsanalyses. Wie zijn fondsadministratie toevertrouwt aan WIN Admin, kiest voor totale ontzorging.